in english   |   suomeksi

etusivu    tekijät    ota yhteyttä    opastukset   kurssit

opastukset »   vuoristohiihto   vapaalasku   helihiihto   vuoristovaellukset   jäätikköretket

HELIHIIHTO

Helihiihto on upea tapa kokea Lapin parhaat laskupaikat niin Suomen kuin Ruotsinkin puolella. Siirtyminen kohteesta toiseen käy helikopterilla nopeasti ja voimat säästyvät laskemiseen. Toimimme pääasiassa Pohjois-Ruotsissa, erikseen sovittaessa toteutamme helihiihto-ohjelmia myös Kilpisjärvellä.

Helikopterihiihto ei ole pelkästään ammattilaisia varten. Laajoilta alueilta löytyy monentasoisille laskijoille sopivia paikkoja. Ensimmäiset laskut lasketaan aina helpohkossa paikassa, jolloin opas näkee ryhmän tason ja voi sen perusteella valita seuraavat kohteet. Perustaidot hallitsevalle laskijalle on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja ja kokeneillekin takamaastojen koluajille löytyy varmasti tarpeeksi haasteita.

Välineet

Helikopterin kanssa hiihdettäessä pärjäät normaaleilla laskuvälineilläsi. Lumiturvallisuusvälineet; piippari, lapio ja sondi; kuuluvat kaikkien heli-hiihtopakettien hintaan. Suosittelemme kypärän käyttöä ja telemarkeilla laskeville myös polvisuojusten käyttöä. Kauttamme voit vuokrata tarvittavat suojukset.

Helihiihtopäivä

Aamiaisen jälkeen on aika nousta helikopteriin ja puuterin metsästys voi alkaa. Helikopteri on käytössämme koko päivän, jonka aikana keräämme yli 5000 metriä laskettua korkeuseroa toinen toistaan hienommilla vuorilla.

 

Paikka: Abisko, Pohjois-Ruotsi

Ajankohta: Helmi- Toukokuu

Kesto: 1 vuorokausi

Osallistuja määrä: 1 - 4

Hinta: 795 eur / henkilö (kun ryhmässä on 4 henkilöä)

Hinta sisältää: helikopterin käytön, opastuksen, lumiturvallisuusvälineet

 

Helihiihto tuote on myös mahdollista jatkaa useaman päivän mittaiseksi, jolloin voitte varata majoituksen paikalliselta majoituksen tarjoajalta. AMG huolehtii opastuksesta helihiihtopäivien aikana.

 
arctic mountain guides opastaa ja kouluttaa arktisilla vuorilla ja tuntureilla  -  tromsø  -  kvaløya  -  lyngen  -  kilpisjärvi  -  hetta
 

OPASTUKSET

vuoristohiihto

vapaalasku

helihiihto

vuoristovaellukset

jäätikköretket

KURSSIT

vuoristohiihtokurssit

lumivyörykurssit

jäätikkökurssit

kiipeilykurssit

leijahiihtokurssit

LINKIT

hetta huskies

arctic snow and rock

valokuvaaja juha laine

ryggsekk