in english   |   suomeksi

etusivu    tekijät    ota yhteyttä    opastukset   kurssit

 

TEKIJÄT

Arctic Mountain Guides oppaat ovat viettäneet paljon aika vuorilla omia reissuja ja opastuksia tehden, mikä on koulinut heistä kokeneita vuorilla liikkujia. Oppaittemme intohimo omaan harrastukseen on saanut heidät myös opastamisen pariin. He haluavat jakaa omia kokemuksiaan ja tieto-taitoaan asiakkailleen.

Ota yhteyttä oppaisiimme »yhteystiedot

 

Mika Salovaara

on toiminut tunturioppaana vuodesta 2001 lähtien. Mikan toinen koti on Tromsø Pohjois-Norjassa. Hän on viettänyt aikaa myös Ranskan Alpeilla hiihtäen ja kiiveten. Vuonna 2007 Mika sai Canadian Ski Guide Association:in Level I Ski Guide pätevyyden ja on myös Suomen kiipeilyliiton kiipeilyohjaaja.

 

 

Profiili yhteistyökumppanin sivuilla - Marmot Mountain Europe:

www.marmot.de/content/en/friends.salovaara

 

Mikan blogi Nietoksen nettisivulla:

Mika Salovaara - elämää korkeuskäyrillä

www.nietos.fi/2011/11/mika-salovaara-elamaa-korkeuskayrilla

 

      

 

Pasi Ikonen

on kokenut hiihto-opas ja arktisten alueiden kulkija. Vuonna 2006 hän hiihti Annan kanssa Grönlannin halki, ja vuonna 2008 Etelänavalle.Pasin hiihtoura on jatkunut jo 40 vuotta. Pasilla on kansainvälisen hiihdonopettajan ISIA paperit ja hän kuuluu Suomen Survival Killan mestarineuvostoon

 

 

Anna McCormack

on Enontekiölle kotiutunut britti. Anna on tehnyt useita retkikuntia eri puolille maailmaa. Hän on kiivennyt Euroopan eri vuoristojen lisäksi Himalajalla, Tien Shanilla, ja Kalliovuorilla. Vuonna 2006 hän hiihti Pasin kanssa Grönlannin mannerjäätikön yli. Anna on British Mountaineering Councilin kiipeilyohjaaja.

 
arctic mountain guides opastaa ja kouluttaa arktisilla vuorilla ja tuntureilla  -  tromsø  -  kvaløya  -  lyngen  -  kilpisjärvi  -  hetta
 

OPASTUKSET

vuoristohiihto

vapaalasku

helihiihto

vuoristovaellukset

jäätikköretket

KURSSIT

vuoristohiihtokurssit

lumivyörykurssit

jäätikkökurssit

kiipeilykurssit

leijahiihtokurssit

LINKIT

hetta huskies

arctic snow and rock

valokuvaaja juha laine

ryggsekk