in english   |   suomeksi

etusivu    tekijät    ota yhteyttä    opastukset   kurssit

opastukset »   vuoristohiihto   vapaalasku   helihiihto   vuoristovaellukset   jäätikköretket

VUORISTOVAELLUKSET

Kesäkuukausina järjestämme vaelluksia Pohjois-Skandinavian upeilla vuorilla, esimerkiksi Kvaløyan saarella ja Lyngenin niemimaalla. Lukuisista vaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva reitti. Tarjolla on niin teknisesti helppoja kävelyretkiä kuin hieman haastavampia kiipeilyllisiä elementtejä sisältäviä reittejäkin.

Vuoristovaelluksilla noustaan luonnollisesti paljon ylämäkiä, joten kohtalainen peruskunto on tarpeen. Jalkinevalintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Riittävän tukevat ja sisään ajetut vaelluskengät varmistavat, että voit nauttia retkestä ja ympäröivästä luonnosta.

Teemme opastuksia myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Kerro meille mitä haluat tehdä ja kysy tarjousta!!!

Ersfjord traverse

Tämä reitti on Kvaløyan saaren klassikko, harjannereitti no. 1. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vuorilla kulkijoille.

Pituutta reitille kertyy noin 15 kilometriä, johon mahtuu runsaasti huikeita näkymiä ja kokemuksia. Lähdemme liikkeelle Rekvikistä ja kuljemme harjanteita pitkin Ersfjordin vuonoa seuraten. Vaikeimmissa kohdissa varmistamme kiipeämisen köydellä. Reitin lopussa kiipeämme vielä Kvaløyan korkeimman vuoren Store Blåmannin huipulle, jonka pohjoisseinä on maailmallakin tunnettu big wall -kiipeilypaikka.

 

Paikka: Kvaløya

Ajankohta: Heinä- syyskuu

Ryhmäkoko: 1-2

Hinta: 420 eur / ryhmä

Hinta sisältää: opastuksen ja tarvittavat kiipeilyvälineet.

Tämä tuote vaatii hyvää peruskuntoa.

 
arctic mountain guides opastaa ja kouluttaa arktisilla vuorilla ja tuntureilla  -  tromsø  -  kvaløya  -  lyngen  -  kilpisjärvi  -  hetta
 

OPASTUKSET

vuoristohiihto

vapaalasku

helihiihto

vuoristovaellukset

jäätikköretket

KURSSIT

vuoristohiihtokurssit

lumivyörykurssit

jäätikkökurssit

kiipeilykurssit

leijahiihtokurssit

LINKIT

hetta huskies

arctic snow and rock

valokuvaaja juha laine

ryggsekk